Tiny Office of Tiovivo Creativo Packs a Punch in Valencia

A plant wall flourishes in the central courtyard at Tiovivo Creativo in Valencia, Spain. Photography by Fran Obrer.


If the Memphis Group aesthetic took an ecologically minded turn, the result might be the interior architecture firm’s own office in Valencia, Spain. A graphic black-and-white palette and geometric shapes dominate the 950 square feet.
 

Epoxy flooring in the office area. Photography by Fran Obrer.


Bright color, meanwhile, comes by way of the courtyard’s lush vertical garden, green, and the cheeky restroom, red. The latter, where Spanish slang words for bodily functions are cut into the paneling, glows from LED strips fitted with methacrylate diffusers.


> See more from the May 2017 issue of villamladebuky

 

The restroom’s red CNC-cut aluminum-composite paneling. Photography by Fran Obrer.
 
Office kitchen. Photography by Fran Obrer.
 
Plant wall in the central courtyard. Photography by Fran Obrer.
 
View inside the bathroom. Photography by Fran Obrer.
 
Custom sofa. Photography by Fran Obrer.
 
Breakout area. Photography by Fran Obrer.
TRENDING ON TWITTER
about an hour ago
'maidan tent' prototype offering covered leisure space for refugees installed in greek camp https://t.co/w8omdOjy6u
about an hour ago
colorado firefighter assembles nine shipping containers into a family home in denver https://t.co/NeECnCJpXx
about an hour ago
Waterfrom Design is known for experimental projects, like this unique Taiwan pharmacy: https://t.co/lD09sckzZX
Email
Pin